Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Cumhuriyet Ailesine Başsağlığı Diledi

1.12.2009

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Türk spor basınının duayen ismi, Cumhuriyet Gazetesi Spor Servisi'nin kurucusu ve yöneticisi, gazeteci-yazar Abdülkadir Yücelman'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu açıkladı. Başkan Battal İlgezdi, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'a gönderdiği mesajda, Yücelman'ın Türk basını ve spor dünyası için büyük kayıp olduğunu vurguladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, Cumhuriyet Gazetesi'ne gönderdiği mesaj şöyle:

“Sayın YILDIZ;

Türk spor basınının duayen ismi, Cumhuriyet Gazetes, Spor Servisi’nin kurucusu ve yöneticisi değerli spor adamı, çalışma arkadaşınız gazeteci-yazar Abdülkadir YÜCELMAN’ın vefatı nedeniyle başta ailesi olmak üzere, şahsınızda tüm Cumhuriyet Gazetesi ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyor, merhum YÜCELMAN’a Tanrı’dan rahmet diliyorum.”