Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi

21.6.2010

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk'un vefatını "Cumhuriyet bir aydınını kaybetti" sözleri ile değerlendiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'a gönderdiği mesajda üzüntülerini bildirdi. Başkan İlgezdi mesajında şunları söyledi:

Sayın İbrahim Yıldız

Cumhuriyet Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Benim gibi, onyıllardır Cumhuriyet okuyan yüzbinlerce Cumhuriyet okurunun "Aydınlanmanın Bilgesi" olarak tanıdığı Gazeteniz İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk'un vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Atatürk ilkelerinin savunucusu bir devrimci ve yurtsever olan adı Cumhuriyet Gazetesi'yle özdeşleşen İlhan Selçuk'un,tüm Cumhuriyet okurlarının her sabah bir pusula gibi doğru yönü gösterdiği inancıyla okuduğu yazılarını ülkemizin içinde bulunduğu bugünkü koşullarda hepimiz arayacağız. Ülkemizin yüzakı, saygın ve seçkin yazar İlhan Selçuk'a rahmet, Selçuk ailesine, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına, tüm medya dünyasına başsağlığı ve sabır diliyorum.