Ataşehir Bayramlaştı

19.9.2009

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi personeli ve Ataşehirlilerle bayramlaştı.

Başkan Battal İlgezdi, Ramazan ayının son çalışma gününde belediye birimlerini ziyaret etti ve personelle bayramlaştı. Başkan yardımcılarıyla birlikte Kayışdağı Caddesi'nde bulunan merkez binada tüm birimleri ziyaret eden Başkan İlgezdi, tüm personelle tek tek bayramlaştı. Belediye binasında iş nedeniyle bulunan Ataşehirlilerle de bayramlaşan Başkan İlgezdi daha sonra Ataşehir Meriç Caddesi'nde ki Fen İşleri, Zabıta ve Evlendirme ile Veteriner Müdürlüklerinin bulunduğu belediye binasına geçerek burada çalışan belediye personelinin bayramını kutladı. Yol boyunca Ataşehirlilerle bayramlaşan Başkan İlgezdi, Zabıta Müdürlüğü'nün yanında bulunan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğün'de görev yapan polislerle de bayramlaştı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye çalışanlarının bayramını kutlarken yeni ilçe olmanın, yeni belediye olmanın zorluklarına karşın kısa sürede yapılanların kendisini gururlandırdığını belirtti. Başkan İlgezdi,”çalışmalarınızla övünç duyuyorum, daha iyisini yapabilecek güç ve kapasitemiz var. Sizlerle yola çıkarken Ataşehirlilerin sağlıklı bir çevrede çağdaş yaşamın gerektirdiği koşullarda yaşaması için elinizden gelenin en iyisini yapacağınızı biliyordum, bundan sonrada yapacağınızı biliyorum” dedi..