Ataşehir Ata'sını Andı

10.11.2009

Ulu önder Atatürk, ölümünün 71. yıl dönümünde Ataşehir’de törenlerle anıldı. Ataşehir’de Atatürk’ü anma töreni Ataşehir Bulvarı’nda gerçekleştirildi. Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Garnizon Komutanlığı'ndan Kenan Evren Kışlası 2. Komutanı Albay Turan Yorgun, Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Osanmaz, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, Ataşehir Belediyesi Şube müdürleri, siyasi partilerin ilçe örgütü yöneticileri, çok sayıda kurum, kuruluş temsilcileri ile Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Garnizon Komutanlığı adına Albay Turgut Yorgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ile İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Osanmaz’ın Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından, törene katılan siyasi partiler, aralarında Çağdaş Yaşama Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği’nin de bulunduğu çok sayıda sivil toplum örgütü ve derneklerin temsilcileri de çelenk koyarak Ata’ya saygılarını sundu. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte törene katılanların yanı sıra tüm Ataşehirliler 71 yıl önce aramızdan ayrılan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdi. İstiklal Marşı'nın hep birlikte seslendirilmesiyle Atatürk’ü anma töreni sona erdi. Ataşehir’de Atatürk’ün 71. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen çeşitli etkinlikler devam etti.