Ataşehir Artık Çok Temiz

12.8.2009

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir'de otoban kenarları ve boş alanlara atılan çöpleri toplayıp, alan temizliği yapıyor.

Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içinde temizlik hareketi başlattı.Temizlik Şubesi ekipleri ilçe de otoban kenarları ve boş arsalarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.

 

 

Özellikle otoban kenarlarına ve boş arsalara vatandaşlar tarafından atılan çöplerle, boş arsalarda yetişen otları toplayan temizlik ekipleri, çöp alanı olarak kullanılan arsalarda düzenleme çalışmaları da yapıyor.

Ataşehir genelinde sabah erken saatlerde başlatılan otoban kenarları ve arsalarda ki çöp toplama çalışmaları 20'şer kişilik temizlik ekipleri ve kepçelerle sürdürülüyor.

 

 

Fethi Mahallesi'n de sürdürülen çalışmalar sevinçle karşılayan mahalle sakinleri “belediye ekiplerine teşekkür ederken. çevre temizliğine duyarlı olduklarını ve çöplerini artık boş arsalara ya da yol kenarlarına atmayacaklarını söylediler.

Ataşehir belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış, uzun süredir Ataşehir'in gündeminde olan “temizlik ve çöp toplanmaması” sorununun tamamen ortadan kalkacağını açıkladı. Çağnış “Ataşehir'i Ataşehirlilerle birlikte temiz bir ilçe yapacağız” dedi.