ASİAD Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi Ziyaret Etti

27.10.2009

Ataşehir Sanayici İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Pekkıyıcı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaret etti.

 

 

Dört ay önce kurulan Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yeni belediye olmanın bazı sıkıntılarına karşın ilçedeki tüm Sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler yaptığını belirtti. Başkan Battal İlgezdi, ASİAD yöneticilerine, belediyenin şu ana kadar yaptığı çalışmalar ve Ataşehir'de gerçekleştirmek için çalıştığı projeleri anlattı. Başkan İlgezdi, Ataşehir'in çağdaş ve yaşanabilir bir kent olması için herkesin el ele vermesi gerektiğini vurguladı.

 

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ASİAD yöneticilerine şunları söyledi: “ Yönetim anlayışımız ortak akıl, yani birlikte yönetme anlayışıdır. Söz konusu Ataşehir olunca gerisi angaryadır. Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlıklar bizim için çok önemli. Yeni ilçenin yeni ve eskiden kalan sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Diyeceksiniz ki “sorunları ne kadar çözdünüz ?”. Bana kalırsa yüzde doksan sorunları çözme noktasına geldik. O kadar hızlandırdık ki; bugün git, yarın gel anlayışını sildik, attık. Bir günde imar durumu, yedi günde ruhsat vermeye başladık. Parti rozetimizi bir tarafa bırakarak bize oy veren ya da vermeyen ayrımı yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz”.

 

 

“Tabela derneği olmayacaklarını” belirten ASİAD Başkanı Pekkıyıcı da Ataşehirlilik bilincinin oluşması için sosyal konulara duyarsız kalmayacaklarını belirterek “Yeni ilçe yeni belediye, yeni dernek bu demektir ki; Ataşehir’e yeni bir anlayış geliyor. Bu yeni anlayış Atatürk ilkeleri doğrultusunda muasır medeniyet seviyesinde ilerlemek olarak algılanmalıdır” diye konuştu.

 

 

ASİAD Yönetim Kurulu'nun Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaret ettiği toplantının bir bölümüne Başkan İlgezdi'yi ziyarete gelen Gürgentepe Belediye Başkanı Halis Baykara da katıldı.