Altın Beyinlere Atın Ödülü

10.6.2010

Ataşehir’de 2009-2010 eğitim öğretim yılı süresince düzenlenen edebiyattan-spora ve bilime kadar bir çok alanda ödül kazanmış öğrencileri Ataşehir Belediyesi çeyrek altın ile ödüllendirdi. Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Altın Beyinlere Altın Ödüller” töreninde 148 başarılı öğrenci çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin adına ödülleri Başkan yardımcıları Sadık Kayhan ile Hüseyin Hışman verdi. Ödül töreninde konuşan Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan şunları söyledi: “Başkanımız Battal İlgezdi’nin önceliği okullarımız ve eğitim. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen Ataşehir’deki okullar ile dayanışma içerisindeyiz. Sevgili öğrencilere küçük bir nasihatta bulunmak istiyorum. Bizler ve bizden öncekilerin eksiklerini sizler tamamlayınız. Hatalara düşmeyiniz.”