8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI BAŞLIYOR

9.3.2017

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, Çevre Haftası kapsamında ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hayalimdeki maket konulu “8. Geleneksel Maket Yarışması” başlıyor.

Öğrencilere çevre bilinci farkındalığını kazandırmak ve geri dönüşümün önemini aşılamayı hedefleyen yarışmaya katılacak eserlerin; cam, kağıt-karton, plastik, kompozit, metal gibi ambalaj atıklarından, yani geri dönüşümlü malzemeden yapılmış maketler olmaları gerekiyor.

Yarışmada birinci gelenlere tablet, ikincilere bisiklet, üçüncülere fotoğraf makinesi, dördüncülere gitar, beşincilere de taşınabilir şarj cihazı hediye edilecek.

Eserler 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’ne teslim edilebilir.

Eserler, ödül töreni sonrası Palladium AVM’de sergilenecektir.

Yarışma Katılım Şartları:

Yarışmaya her okul en fazla 3 eserle katılabilir.

Her eser en fazla 3’er kişiden oluşan öğrenci grupları ile yapılacaktır.

Eserler, geri dönüşüm malzemeleri (kağıt, karton, plastik, kompozit, metal, cam vb. ambalaj atıkları)

Yarışma şartnamesi için tıklayınız.