8. ATAŞEHİR ÇEVRE ŞÖLENİ’NDE BULUŞALIM

22.5.2017

Ataşehir Belediyesi tarafından çevre duyarlılığının artırılması amacıyla düzenlenen geleneksel çevre şöleninin bu yıl 8.’si, 25 Mayıs Perşembe günü başlıyor.

“Ataşehir Bizi Geri Dönüşüme Götür” sloganıyla hazırlanan Çevre Şöleni, Cumhuriyet Meydanı’nda 25 -26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Çevre dostu küçükler için gün boyu sürecek birbirinden renkli eğlenceli oyunlar, atölye çalışmaları ve animasyonlar içeren dopdolu bir program hazırlandı.

Çevre Şöleni kapsamında, bu yıl yine Ataşehir’deki ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerin çevreye karşı duyarlılıklarının artırılması, geri dönüşümün önemi ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesini anlatmak amacıyla yarışmalar düzenlendi.

Öğrencilere çevre bilinci kazandırmayı hedefleyen “8. Geleneksel Maket Yarışması”, “Ataşehir’in En Yeşil Okulu”, “Atık Pil Toplama Yarışması” ve “E-atık Toplama Yarışması”nı kazananlar, 25 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Ataşehir Belediyesi 8. Çevre Şöleni Programı (25 – 26 Mayıs)

Ödül Töreni – 25 Mayıs 2017 Perşembe Saat 11.00 – Mustafa Saffet Kültür Merkezi

Ataşehir’in En Yeşil Okulu,