30 Ağustos Zafer Bayramı Ataşhir'de Törenle Kutlandı

30.8.2009

30 Ağustos Zafer Bayramı Ataşehir Bulvarı'nda Atatürk Anıtı önünde kutlandı. Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediyesi Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Garnizon Komutanlığı'ndan Kenan Evren Kışlası 2. Komutanı Albay Turan Yorgun'un yerlerini almalarının ardından başlayan töreni çok sayıda Ataşehirli de izledi.

 

 

Ataşehir Kaymakamlığı, Ataşehir Belediyesi, CHP, AKP, MHP ile HEPAR ilçe örgütleriyle bazı sivil toplum örgütlerinin Atatürk Anıtına çelenk bırakmasıyla başlayan tören Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarının anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle sona erdi.

 

 

Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Osanmaz, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Haluk Tamgaç, Sadık Kayhan ve Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Çulha, Ataşehir Belediyesi Şube Müdürleri ile Ataşehir CHP İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz'ın da katıldığı törende, AKP, MHP ve HEPAR ilçe yöneticileri, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile bazı Sivil Toplum Örgürlerinin başkan ve yöneticileri de hazır bulundu.