2. Ataşehir Tiyatro Festivali Sona Erdi

18.4.2011

Geçen yıl olduğu gibi, bu yılda kuruluş yıldönümünü tiyatro ile kutlayan Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Ataşehir Tiyatro Festivali sona erdi.

Yıldız Kenter, Genco Erkal, Erkan Can, Enis Fosforoğlu, Cem Davran gibi tiyatronun usta isimleri ile Müjdat Gezen Tiyatrosu ve Canlar Tiyatrosu’nun oynadığı 6 tiyatro oyunu, 29 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında 11 kez sahnelendi. İkinci kuruluş yılını da tiyatro ile kutlayan Ataşehir Belediyesi tarafından toplam 7 bin 500 Ataşehirli ücretsiz olarak tiyatro ile buluştu.

Tiyatro oyunlarını Ataşehirlilerle birlikte izleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Sanat bir ihtiyaçtır, lüks olarak görülmemelidir. Biz Ataşehir Belediyesi olarak bu düşünceden hareketle sanat aktivitelerine her zaman çok değer verdik. Birçok sanat dalının temeli sayılan tiyatroyu, Ataşehirliler ile buluşturduk. Bunun için çok mutluyuz. Tiyatro festivalimize katılan değerli oyuncularımıza ve onları izleyen herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.