11-14 NİSAN 2011 MANNHEIM BELEDİYESİ ZİYARETİ

18.4.2011

Mannheim Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası İlişkiler ve AB Direktörü David Linse’nin Ağustos 2010’da Ataşehir Belediyesi’ne yapmış olduğu ziyaretle başlayan, Ataşehir ve Mannheim arasındaki işbirliği ve dostluk 2011 yılında da devam ediyor.

Mannheim Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Peter Kurz’un daveti üzerine, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, İmar ve Şehircilik Müdürü Gül Coşkun, Veteriner Müdürü Necati Bozkurt ve Meclis Üyesi Mustafa Çatak’tan oluşan bir grup 11-14 Nisan 2011 tarihleri arasında Mannheim’ı ziyaret etti.

Ataşehir Belediyesi yetkilileri  Gıda Güvenliği, Şehircilik ve Zabıta konularında Mannheim Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birim yöneticileri ile birlikte çeşitli toplantılar yaparak, belediye tesislerinde incelemelerde bulundular. Ziyaret sonunda Ataşehir ve Mannheim ile Ataşehir belediyesi arasında işbirliği kararları alındı.