10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

10.1.2020

Ataşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ataşehirli yerel gazetecileri unutmadı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda yerel gazetecilerle bir araya gelindi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, “Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ve şahsım adına bu özel gününüzü kutluyorum. Görevleri başında hayatını kaybeden gazetecilere rahmet, yaşayanlara sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgi veren Şehnaz Yabar; emekli kültür evi, engelli merkezi, kadın girişimcilik merkezi, kadın konukevi, Atabutik ve bu hizmet merkezlerinde verilen hizmetleri anlattı.

Toplantı sonunda gazetecilere, fotoğraflarının olduğu seramik tabaklar hediye edildi.

Programı sebebiyle toplantıya katılamayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Doğru, tarafsız, ilkeli ve dürüst gazetecilik yapan bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.