Projeler Hayata Geçiyor

10.2.2010

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, genç ilçe Ataşehir'in kanayan yarası olan imar sorunlarına kalıcı projelerle neşter vurmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel ve Esatpaşa Mahallelerinin ardından, imar ve tapu sorununa kalıcı ve kesin çözüm için Örnek Mahallesi'nde halkla buluşacak. Ataşehir'de tapu sorunu olan mahallelerde " bu sorunu hiç kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz " sözünü veren Başkan Battal İlgezdi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel ve Esatpaşa Mahallelerinin ardından Örnek Mahallesi'ne bu kez tapu dağıtmaya gidiyor.

10 Şubat 2010 Çarşamba günü Örnek Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşacak olan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, tapu ve imar sorununa ilişkin açıklamalar yapıp, işlemlerini tamamlayanlara tapularını teslim edecek.

Toplantı Yeri: Örnek Mahallesi, Sarıgül Düğün Salonu
Tarih: 10 Şubat 2010 Çarşamba