Ataşehirli Logosunu Seçiyor

28.7.2009

29 Mart seçimleriyle birlikte ilçe kimliğini kazanan Ataşehir'in kurumsal kimliğini kazanması için Ataşehir İlçe Belediyesi'nin çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'i Ataşehirlilerle birlikte “çağdaş yaşanabilir, örnek bir kent yapmak” sözünü yerine getirmek için çalışıyor.

Bunun en somut adımlarından biri de Ataşehir Belediyesi'ni simgeleyecek “LOGO” yu belirlemek. Ataşehir Belediyesi'ni simgeleyecek resmi yazışmalarda ve tüm alanlarda Ataşehir'i hatırlatacak “LOGO” yu Ataşehirlilerin seçmesini istiyoruz. Ataşehir Belediyesi'nin resmi sıtesinde yayınladığımız logolar arasından ilçemizi anlatacak en güzel logoyu sizlerin beğenisine sunuyoruz.Anketimize katılarak vereceğiniz oylarla belirleyeceğiniz logoyu yine belediyemizin resmi sitesinde yayınlayacağız.