Ataşehir’in Bir Günlük Belediye Başkanı Belli Oldu

22.4.2010

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yarın başlıyor. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Aydın Doğan İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi Sena Efsan Esmeray’a bırakacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğrencileri yarın (Perşembe) Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ‘yi ziyaret edecek. Saat 10.00’da Ataşehir Belediyesi Merkez Binasında öğrencileri kabul edecek olan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, başkanlık koltuğunu Aydın Doğan İlköğretim Okulu öğrencisi Sena Efsan Esmeray’a devredecek. 4. Sınıf öğrencisi Sena Efsan Esmeray’ın Başkan İlgezdi’den görevi devralması ve bir süre belediye çalışmalarını yürüteceği törene tüm basınımız davetlidir.

Tarih: 22 Nisan 2010 Perşembe

Yer: Ataşehir Belediye Başkanlığı - Küçükbakkalköy