Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: "Söz Vermişti Şimdi Tapuları Veriyor"

3.2.2010

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, genç ilçe Ataşehir'in kanayan yarası olan imar sorunlarına kalıcı projelerle neşter vurmaya devam ediyor. Ataşehir'de tapu sorunu olan mahallelerde " bu sorunu hiç kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz " sözünü veren Başkan Battal İlgezdi, Mustafa Kemal ve Esatpaşa Mahallelerine bu kez tapu dağıtmaya gidiyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehirlilerle bu kez Mustafa Kemal ve Esatpaşa Mahallelerinde buluşacak. 3 Şubat Çarçamba günü Mustafa Kemal Mahallesi'nde, 4 Şubat Perşembe günü de Esatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşacak olan Başkan İlgezdi, toplantılarda hem soruları yanıtlayacak hem de yıllardır tapularını bekleyenlere tapu müjdesini verecek.

Toplantı Yeri: Mustafa Kemal Mahallesi
Yeni Umut Düğün Salonu