YENİ HAYAT GENÇLİK MERKEZİ’NDE PİLATES İLE DAHA SAĞLIKLI BİR YAŞAM

31.8.2024

Ataşehir Belediyesi, toplum sağlığını teşvik etmek amacıyla yetişkinler için Yeni Hayat Gençlik Merkezi'nde pilates kursunu başlatıyor. 2 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan kurslar, 28-60 yaş aralığındaki bireyler için özel olarak hazırlanacak.

Kas ve iskelet yapısı üzerinde çok olumlu etkileri olan pilates kursu Ataşehir Belediyesi Yeni Hayat Gençlik Merkezi’nde başlıyor. Sağlıklı ve dinamik bir yaşam alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen pilates kursu, katılımcılara sadece fiziksel güç ve esneklik kazandırmakla kalmayıp, aynı zamanda zihinsel rahatlamayı ve stres azaltmayı da sağlayacak.

Pilates kursu sayesinde katılımcılar; derin nefes teknikleri, odaklanma, vücut dengesini koruma ve genel iç huzuru artırma konularında da birçok kazanım elde edecekler.

Kontenjanı sınırlı olan kursa kayıt olmak için katılımcıların belirtilen merkeze başvuru yapması gerekiyor.

Kurs Başlangıç Tarihi: 2 Eylül Pazartesi
Yaş Aralığı: 28-60 Yaş
Kontenjan Sınırlıdır (Kayıtlar dolmadan yerinizi ayırtın!)

Adres: Mevlana Mahallesi Hüseyin Ağırman Sokak No:1/A (Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Parkı içerisinde)

Kayıt ve daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz:
İletişim: 0216 570 50 00 Dahili: 1966