YENİ DÖNEM KIŞ SPOR EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

30.9.2024

Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı Kış Spor Okulları, 16 yaş ve üstü sporseverler için ücretsiz sunulan Fitness, Zumba, Pilates ve Yoga dersleriyle başlıyor. Ardından 16 yaş altına yönelik futbol, basketbol, voleybol, tekvando, kick boks gibi dersler eklenerek branş sayısı çoğalacak.

Ataşehir Belediyesi’nin çocuk ve yetişkinlerin zamanlarını spor yaparak geçirmeleri için hazırladığı Kış Spor Okulları başlıyor.

Ataşehirlilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı, sosyalleşmelerine imkân sağlayan Ataşehir Belediyesi Spor Okulları, hem yetişkinlere hem de çocuklara farklı branşlarda eğlenceli spor aktiviteleri sunuyor.

Vatandaşlara spor sevgisi ve alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen spor eğitimleri sayesinde, ilçe çapında sporcular yetişmesine de katkı sağlanması amaçlanıyor.

Bu dönemki Kış Spor Okulları; öncelikli olarak 16 yaş ve üstü için hazırlanan Fitness – Zumba – Pilates – Yoga olmak üzere 4 spor dalıyla başlayacak, ardından 16 yaş altına yönelik futbol, basketbol, voleybol, tekvando, kick boks gibi dersler de eklenerek branş sayısını çoğaltacak.

Fitness – Zumba – Pilates – Yoga eğitimlerine kayıtlar 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak, eğitimler ise 30 Eylül Pazartesi başlayacak.

Kontenjanın sınırlı olduğu Kış Spor Okullarına katılmak için Ataşehir’de ikamet etmek gerekiyor.

FİTNESS – ZUMBA – PİLATES – YOGA EĞİTİMLERİ İÇİN

Kayıt Başlangıç Tarihi: 16 Eylül 2024 / Pazartesi

Ders Başlangıç Tarihi: 30 Eylül 2024 / Pazartesi

Online kayıt Linki: https://ebelediye.atasehir.bel.tr