USTALAR ATAŞEHİR’E SES VERİYOR

13 Mayıs Perşembe Youtube Saat: 20.00

15 Mayıs Cumartesi Radyo Ataşehir Saat: 10.30-Tekrarı: 22.30

İsmail Hakkı Demircioğlu

Ünlü müzisyen İsmail Hakkı Demircioğlu Ataşehir Belediyesi E-Kültür Merkezi’ne konuk oluyor. Konser öncesinde ise müzik araştırmacısı ve yazar Murat Meriç moderatörlüğünde keyifli bir sohbet sizleri bekliyor.

İsmail Hakkı Demircioğlu, 1957 yılında Rize Pazar'da doğdu. Müziğe küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı. İlk ve ortaöğrenimini Pazar’da tamamladı. Daha sonra İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler bölümünü bitirdi.

Bağlamadan bas gitara çeşitli enstrümanları çalan Demircioğlu, önce Ruhi Ayangil Türk Müziği Orkestrasında daha sonra Ruhi Su Dostlar Korosu’nda bas gitarist olarak çalıştı. Bu dönemde iki albüm hazırladı.

1998’den sonra Erkan Oğur’la çalışmaya başladı. Bugüne dek birçok albüm hazırladı. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve Türkiye dışında birçok konser verdi.

MAYIS AYI PROGRAM KİTAPÇIĞINA BURAYI TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ataşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı etkinliklerini aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS