USTALAR ATAŞEHİR’E SES VERİYOR

19 Mayıs Çarşamba Youtube Saat: 20.00

21 Mayıs Cuma Radyo Ataşehir Saat: 10.30-Tekrarı: 22.30

Bulutsuzluk Özlemi

Türk rock müziğinin en efsanevi gruplarından olan Bulutsuzluk Özlemi, yine kendileri gibi efsaneleşmiş şarkılarıyla Ataşehir Belediyesi E-Kültür Merkezi’ne konuk oluyor. Konser öncesinde ise müzik araştırmacısı ve yazar Murat Meriç moderatörlüğünde keyifli bir sohbet sizleri bekliyor.

1984 yılında kurulan Bulutsuzluk Özlemi, klasik batı melodilerini Anadolu melodileri ile harmanlayarak bu yönde öncü olmuştur. Nejat Yavaşoğulları ve Sina Koloğlu öncülüğünde genellikle sosyolojik ve politik konuları ele alıp dinleyiciye bu yönde şarkılar sunan grup, pek çok genç müzisyene bu anlamda rol model olmuştur.

Bulutsuzluk Özlemi, en sevilen şarkılarını, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sizler için seslendirirken, müzik yazarı Murat Meriç moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi programı ile hikayelerini kendi ağızlarından dinleme fırsatı buluyoruz. Sakın kaçırmayın!

MAYIS AYI PROGRAM KİTAPÇIĞINA BURAYI TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ataşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı etkinliklerini aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS