USTALAR ATAŞEHİR’E SES VERİYOR

18 Mayıs Salı Youtube Saat: 20.00

20 Mayıs Perşembe Radyo Ataşehir Saat: 10.30- Tekrarı: 22.30

Bülent Ortaçgil

Türk folk rock ve caz müziğinin duayen ismi Bülent Ortaçgil, 50 yıllık sanat kariyerine damga vurmuş şarkılarını sizler için Ataşehir Belediyesi E-Kültür Merkezi’nde seslendiriyor. Konser öncesinde ise müzik araştırmacısı ve yazar Murat Meriç moderatörlüğünde keyifli bir sohbet sizleri bekliyor.

1974 yılında, Türk müzik tarihinin en kült albümlerinden birine dönüşen “Benimle Oynar Mısın?” ile müzik hayatına atılan Bülent Ortaçgil, 80’li yılların başında Fikret Kızılok ile çalışmalar yaptı. 80’li yılların sonunda müzik kariyerine tek başına devam eden sanatçı hem albümlerinde hem de sahnede Erkan Oğur, Zuhal Olcay, Birsen Tezer, Jehan Barbur, Leman Sam ve Teoman gibi pek çok müzisyenle ortak çalışmalar yürüttü ve halen yürütmektedir.

Günümüze kadar yedi solo albüm yayınlayan Ortaçgil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında hem bu albümlerde yer alan ve Türk müziğine damga vurmuş şarkılarıyla, hem de müzik yazarı Murat Meriç moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi programıyla Ataşehir Belediyesi E-Kültür Merkezi’ne konuk oluyor.

MAYIS AYI PROGRAM KİTAPÇIĞINA BURAYI TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ataşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı etkinliklerini aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS