Barbaros Mah. Şebboy Sok. No: 4

Ataşehir Belediyespor Basketbolda da Galip

19.2.2011

Ataşehir Belediyespor Basketbolda da galip

TFF Bayanlar Futbol liginde fırtına gibi esen Ataşehir Belediyespor, Yıldız Erkekler Basketbol liginde de sezona galibiyetle başladı. Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımı Vefasporu 52-40 yendi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin sağlıktan kültüre, spordan eğitime kadar her alanda çağdaş ilçe Ataşehir'in temellerini oluşturan projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor. Sporda Ataşehir Belediyespor Kulübü Derneği bünyesinde oluşturulan takımlar katılmaya hak kazandıkları liglerde fırtına gibi esiyor. TFF Bayanlar 1.liginde namağlup liderliğini sürdüren Bayan Futbol Takımından sonra Basketbol Fedarasyonu Yıldızlar Erkekler Statüsünde mücadale eden Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler takımı ilk karşılamasında Vefasporu 52-40 yendi. Büyük seyirci desteği ile oynanan karşılaşmada Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında yetişen ve Yaz Spor Okulllarına katılanlar arasından seçilerek oluşturulan Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı salondan galibiyetle ayrıldı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yoğun programı neneiyle izleyemediği basketbol karşılaşmasını galibiyetle tamamlayan Ataşehir Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol takımının antrenörünü telefonla arayıp kutladı ve bundan sonraki karşılaşmalarda da başarılar diledi. Yaz Spor Okullarının büyük ilgi görmesinin ardından Kış Spor Okullarınıda açtıklarını hatırlatan Başkan İlgezdi, "amacımız her yaştan Ataşehirliyi sporla içiçe yaşatmak. Sporun dostluk-kardeşlik ve barış olduğu mesajını spor sahalarında da göstermek" dedi. Başkan İlgezdi, ilerde sporun her alanında birer yıldız olarak yer alacak isimlerinde Ataşehir'den çıkması için tüm olanakları seferber edeceklerini vurguladı.

Sanat Seminerleri | Ataşehir Belediyesi

Barbaros Mah. Şebboy Sok. No: 4

KEP
atasehirbelediyesi@hs01.kep.tr

SANAT SEMİNERLERİ

19.2.2021

Marcus Graf ile Sanat Tarihi

Çok mu Dramatik?

Prof. Dr. Marcus Graf, seminerler serisinde, başlangıcından günümüze kadar sanat tarihini tartışıyor. İlk sanatsal anlatımlardan başlayarak, her ay, sanat tarihindeki bir dönem kronolojik olarak biçimsel, estetik ve kavramsal meseleler üzerinden inceleniyor.

Prof. Dr. Marcus Graf, “Çok mu Dramatik?” adlı seminerinde, 17. yüzyıl Avrupa sanatını inceliyor ve Barok bağlamında ışık, kompozisyon ve doğalcılık kavramlarını tartışıyor.

Tarih:

19 Şubat Cuma – Youtube: Saat: 20.00

22 Şubat Pazartesi – Radyo Ataşehir / Saat: 10.30 – Tekrarı: 22.30 – Spotify / Saat: 11.00

Ataşehir Belediyesi’nin Şubat ayı etkinliklerini aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS