SALI PROGRAMINDA SEMİNER VE PANEL VAR

3.11.2016

“Duygu Yönetimi” Kişisel Gelişim Semineri

22 Kasım Salı – 14.00

Adnan Menderes Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Klinik Psikolog Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu Aşkın Psikolojisi, Öfkenin Olumlu Kullanımı ve Mutsuzluğa Mahkumuz isimli duygu konulu 3 kitabın yazarı. Yazar seminerde, duyguları tanımak ve üzerlerinde kontrol sağlayabilmenin yöntemlerini anlatacak. Konferansın amacı duygular tarafından yönetilmek yerine duyguları yönetebilmeyi keşfetmek.

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi İnal Aydınoğlu Konferans Salonu

“İklim Risk Yönetimi Paneli”

29 Kasım Salı – 14.00

“Ataşehir’de İklim Risk Yönetimi” paneli, Ataşehir Belediye Başkanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde yürütülen “Ataşehir İlçesi Hava Kalitesinin İzlenmesi ve Modellemesi” çalışmaları kapsamında, iklim değişikliğinin yaratacağı olumsuzlukların en aza indirilmesi ve iklim değişikliğiyle mücadelede bilgi ve deneyimlerin paylaşılması amacıyla gerçekleştirilecek.

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi

Adres: Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:111 /Ataşehir