RADYO TİYATROSU

23.10.2020

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu

MUSULLU SÜLEYMAN

17-18 yaşlarında bir Arap genci olan Musullu Süleyman on üçüncü yüzyılın ortalarındaki Haçlı Seferleri sırasında Kudüs yakınlarında Kirk köyünde bir süre esir kalıyor. Latinceyi, Hıristiyanlık âdet ve geleneklerini öğrenen Musullu Süleyman becerikliliği sayesinde pek çok zorlu görevin üstesinden geliyor. Hıristiyan güzeli Maria’ya aşık olan ve bu aşk uğruna pek çok zorluğun altından kalkan Musullu Süleyman’ın mücadelesi Ataşehir Tiyatro Topluluğumuzun seslendirmesiyle hayat buluyor.

Uyarlayan: Behçet Necatigil

Yöneten: Muharrem Uğurlu

Reji Asistanları: Gamze Aşık, Damla Ezgi Beyaztaş

Müzik: T. Volkan Aslan, Umut Kahraman, Utku Çakmak, Yarkın Sezgin, Zeynel Günbek

Efektör: Zeynel Günbek

Oynayanlar: Ercan Tulunay, Beril Yarar, Aleyna Horasanlı, Muharrem Uğurlu, Hakan Çoşkun, Akın Acar, Semih Öner, Hakan Kılınç, Köroğlu Uzmali, Abdulkadir Alaçam, Vedat Yüksel, Engin Tüyel, Ercan Kasım Yenigül, Rüya İçten, Gizem Demirbozan, Serdar Ertürk, Melek Durdağ

1. Bölüm 23 Ekim - 2. Bölüm 24 Ekim - 3. Bölüm 25 Ekim

4. Bölüm 26 Ekim - 5. Bölüm 27 Ekim - 6. Bölüm 28 Ekim

Youtube - Radyo Ataşehir / 10:30

Not: Program yalnızca belirtilen günde yayınlanacak ve sonrasında yayından kaldırılacaktır.

Ataşehir Belediyesi’nin Ekim ayı programına burayı tıklayarak ulaşabilir, etkinlikleri aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS