LGS'YE HAZIRLIK KURSLARI İÇİN KAYITLAR 17 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

10.8.2020

Liselere Geçiş Sistemi sınavına hazırlık kursları yeniden başlıyor. Her yıl LGS sınavına hazırlık aşamasında yüzlerce öğrenciye destek olan Ataşehir Belediyesi bu yıl da 8. sınıfa geçen ve LGS’ye hazırlanan öğrencilerin yanında olmak için tüm hazırlıklarını tamamladı ve programlarını oluşturdu.

Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınının ardından normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Ataşehir Belediyesi, Örgün Eğitime Destek Programı kapsamında LGS hazırlık eğitimlerine devam ediyor.

Eğitimlerin verileceği bina ve sınıflarda koşullar sosyal mesafeye uygun olarak planlanırken, eğitimlerin online ya da yüz yüze yapılacağına dair karar pandemi sürecinin işleyişine göre belirlenecek.

Ataşehir ilçe sınırları içerisinde ikamet eden veya okuduğu okul Ataşehir ilçe sınırları içerisinde olan 8. sınıf öğrencileri kayıt yaptırabilir.

Ön kayıt tarihi: 17 Ağustos – 30 Ağustos

Kayıt olabilmek için ilgili linke burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bilgi için tel no: 0216 570 50 00 – Dahili hatlar: 1633-1623-1626