KONSER: ATAŞEHİR BELEDİYESİ TSM KOROSU

6.1.2018

YENİ YIL KONSERİ

Her yıl genişleyen kadrosuyla çalışmalarına devam eden Ataşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, kültür varlıklarımızdan olan musıki alanında ufkunu genişletirken; beraberinde yeni dostluklar kurarak sosyal çevresini de zenginleştiriyor. Koro, bu sene çalışmalarını sergilemek için iki konserle Ataşehirli sanatseverlerin karşısına çıkacak. Yeni Yıl Konseri de bunlardan ilki…

Konserin ilk bölümünde; Eviç, Ferahnak ve Nihavend, ikinci bölümünde ise Segah, Rast ve Mahur makamlarında eserler sunulacak. Seçilen eserlerde, yaşanan sevgilerle değerlenen, ömürlerimizde iz bırakan hatıraların ilham verdiği şarkılar seslendirilecek. Yetenekli solistlerle süslenecek konsere daimi repetitörlerimizin yanı sıra, İstanbul Radyosu ve Devlet Korolarından usta sazendeler enstrümanlarıyla eşlik edecek. THM Korosu çalışmalarını, Hulusi Yücebıyık ve Arzu Yücebıyık’ın eğitimleriyle sürdürüyor.

Tarih : 06 Ocak Cumartesi

Saat: 19.00