GÖSTERİ: GANSU OPERA TOPLULUĞU

15.1.2020

1939 yılında açılan Gansu Opera Binası bünyesinde 1954 yılında kurulan Gansu Opera Topluluğu son yıllarda 200’den fazla büyük, orta ve küçük opera performansı gerçekleştirdi. Kurulduğu günden bu yana 20’den fazla ülkede, yüzlerce performans sergileyen ve onlarca ödül alan Gansu Opera Topluluğu, Ataşehir Belediyesi ev sahipliğinde Çin’in geleneksel Bahar Bayramı kutlamaları bünyesinde nefes kesen bir performans sergileyecek. Çin ve Türk Halkları arasındaki dostluğu ve kültürel alışverişi pekiştirmek amacıyla Ataşehir Belediyesi, Çin Büyükelçiliği ve Türkiye Çin Dostluk Vakfı işbirliği ile düzenlenen bu muhteşem gösteriye tüm Ataşehirlileri bekliyoruz.

Tarih: 15 Ocak Çarşamba              Saat: 20.00            Yer: MSKM             Yaş sınırı : 12+

Ücretsiz / Biletli