GENÇLİK BAYRAMI KONSERLERİ

17 Mayıs Pazartesi Youtube Saat: 20.00

19 Mayıs Çarşamba Radyo Ataşehir Saat: 10.30-Tekrarı: 22.30

Evrencan Gündüz

Genç neslin en parlak yıldızlarından Evrencan Gündüz, bir kez daha birbirinden güzel şarkılarını sizler için, bu kez Ataşehir Belediyesi E-Kültür Merkezi’nde seslendiriyor.

Evrencan Gündüz, 15 yaşında babası Asım Can Gündüz’ün hediye ettiği gitarla, babasıyla birlikte sahne alarak tecrübesini artırdı. Bu sırada ilk grubu olan T-Blues’la festivallerde ve konserlerde yer aldı, sokak ve vapurlarda performanslar sergiledi.

Evrencan Gündüz ve Uzaylılar adlı beş şarkılık ilk EP’sini 2017 yılında çıkaran ve albüm listelerinde ilk onlarda yer alan Evrencan Gündüz, 2018 yılında altı şarkıdan oluşan “Mevsim Çiçekleri” EP’sini, 2019’da halka mal olmus türkülerimize yeni bir soluk getirdiği “Bu Toprakların Sesleri” EP’sini ve “Sabah Şarkıları” EP’sini müzikseverlerin beğenisine sundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi E-Kültür Merkezi’ne konuk olan Evrencan Gündüz, albümünde yer alan şarkıları ve çok daha fazlasıyla sizlerle buluşuyor. Sakın kaçırmayın!

MAYIS AYI PROGRAM KİTAPÇIĞINA BURAYI TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ataşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı etkinliklerini aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS