FERHATPAŞA BİLİM SANAT MERKEZİ’NDE YETİŞKİN VE ÇOCUKLARA ÖZEL KURSLAR BAŞLIYOR

10.12.2023

Ataşehir Belediyesi, çocukların ve yetişkinlerin gelişimlerine katkı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi’ne bağlı Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi’nde hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli ve öğretici kurslar düzenlenecek.

Yetişkinler için okuma – yazma, satranç, akıllı eğlence, el nakışı; çocuklar için ise bilgisayar bilimleri, satranç ve akıllı eğlence kursları yapılacak.

Detaylı bilgi ve kayıt yaptırmak isteyenler Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi’ni arayabilirler.

* 1. ve 2. Kademe Yetişkin Okuma Yazma *Satranç (Yetişkin) *Satranç ( 7- 14 Yaş)

*Akıllı Eğlence (Yetişin) *Akıllı Eğlence ( 7 -14) * El Nakışı * Bilgisayar Bilimleri ( 8- 14)

Yer: Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi

Son Kayıt Tarihi: 10 Aralık Pazar