EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİNE DAVETLİSİNİZ!

15.6.2023

Ataşehir Belediyesi bünyesinde hem mesleki gelişim hem de kişisel gelişim alanında çeşitli kurslara katılan kadınlar bir yıl boyunca emek vererek ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini sergileyecekler.

15 Haziran Perşembe günü Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta düzenlenecek sergide, kursiyerlerin el emeği ile ürettikleri kanaviçe, örgü, iğne oyası vb. ürünleri yurttaşların beğenisine sunulacak.

Ataşehirlilerin mutluluğu için çalıştıklarını ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “7’den 70’e, her yaş grubuna yönelik meslek ve hobi eğitimleri veriyoruz. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz, kursiyerlerimizin kıymetli eserlerinin yer alacağı sergimizde sizleri de aramızdan görmekten onur duyacağım” dedi.

Sergiye tüm halkımız davetlidir.

Tarih: 15 Haziran Perşembe

Yer: Atatürk Mahallesi Amfili Park