"EBEVEYNLER İLE SANAT YAPIYORUZ" ATÖLYESİ'NE DAVETLİSİNİZ

15.4.2023

Ataşehir ve Monheim am Rhein Belediyeleri'nin el ele vererek başlattıkları iş birliği çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez yepyeni bir proje olan “Ebeveynler ile Sanat Yapıyoruz” atölyesiyle iki kentin çocukları ve aileleri bir araya geliyor.

Ataşehir ile Monheim am Rhein Belediyeleri ortaklaşa “Ebeveynler ile Sanat Yapıyoruz” ismini verdikleri iki gün sürecek bir atölye programı hazırladı. Çocuklar ve aileler resim ve tuvallerine kadar kendileri yapıp tasarlayacağı ve boyayacağı bir etkinlikle bahara merhaba diyor. Birlikte unutulmayacak anlar yaşamak isteyen çocuklar ve ebeveynler için, atölye programıyla; iki ülkenin çocukları ve ailelerinin aralarındaki bağların kuvvetlendirilmesi hedefleniyor.

3-6 yaş arası çocukların katılabileceği atölye programı 15 Nisan Cumartesi günü, Ataşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’nde gerçekleşecek. İki grup olarak düzenlenecek atölye programı, sabah grubu 10.00 - 13.00 ve öğlen grubu 14.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacak.

Atölye Tarihi: 15 Nisan Cumartesi

Yaş Aralığı: 3 - 6

Yer: Ataşehir-Monheim Tasarım Okulu (Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi)

Kayıt: 10 Nisan 2023 tarihinde başlayacak olup; 08.30 - 17.00 mesai saatleri içerisinde telefon ve yüz yüze yapılacak.