DÜNYA SU GÜNÜ’NE ÖZEL PANEL

22.3.2024

1993 yılından itibaren Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 22 Mart "Dünya Su Günü" kapsamında bu yılın teması "Barış İçin Sudan Faydalanmak" olarak belirlendi.

Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi iş birliğiyle “Dünyanın Geleceği Bizim Elimizde” konulu bir panel düzenlenecek.

Panel “Dünya Su Günü” kapsamında 22 Mart Cuma günü saat 10.00’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yapılacak.

“Gıda ve Gıda Üretiminde Su”, “İstanbul'un Su Durumu” konularının konuşulacağı panelin moderatörlüğünü Ataşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Çiğdem Kara yapacak. Panelin konuşmacıları ise; Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Doç. Dr. Hakan Dulkadiroğlu ve Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Onur Akbulut olacak.

"Dünyanın Geleceği Bizim Elimizde" Paneli

Tarih: 22 Mart 2024 Cuma

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)

Adres: Örnek Mah. Şehit. Cahar Dudayev Cad. No: 64 Ataşehir/ İstanbul

* Panel herkesin katılımına açıktır.