ADRES

YAZARLAR ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR: Yazar Dilara Kavaklıoğlu

14.3.2020

BÜYÜYÜNCE NE OLACAKSIN MAVİ? / Yazar Dilara Kavaklıoğlu

“Bu, Mavi’nin hikâyesi… Mavi sürekli hoplar, zıplar, hiç mi hiç bitmezdi enerjisi. En sevdiği şey resim yapmaktı, hayal gücü sınır tanımazdı. Bir gün yuvasından düşmüş bir kuşa yardım etti. ‘Ne güzelmiş hayvanlara yardım etmek! Büyüyünce veteriner olacağım’ dedi. Bir gece penceresinden yıldızlara bakarken, ‘Yıldızlar ne kadar da güzel, keşke onlara yakın olsam! Evet, evet. Kesin kararımı verdim. Büyüyünce astronot olacağım’ dedi. Ah! Tüm meslekler ne kadar da eğlenceliydi. Peki, Mavi hangisine karar verecekti?”
Epsilon Yayınevi yazarlarından Dilara Kavaklıoğlu ile  gerçekleştireceğimiz atölyemizde, çocuklarımızın kendi düşüncelerini, hayallerindeki dünyayı, nasıl bir dünyada yaşamak istediklerini hangi mesleği seçmek istediklerini eğlenceli bir şekilde işleyeceğiz. Mavi’nin bu macerasını merak eden bütün çocukları etkinliğimize bekliyoruz.

Tarih: 14 Mart 2020 Cumartesi                          Saat: 14.00                     Yer: Düştepe Oyun Müzesi                 Kontenjan: 20                   Yaş aralığı: 4-7      Kayıt için: Düştepe Oyun Müzesi - 0216 688 13 23/29

Ücretsiz

Çocuk Tiyatrosu: Kaba Korsan Ve Hazine Adası | Ataşehir Belediyesi

ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON

E-POSTA

KEP

ÇOCUK TİYATROSU: KABA KORSAN VE HAZİNE ADASI

22.3.2020

KABA KORSAN VE HAZİNE ADASI / Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu (ABTT)

Maviş’in hayal dünyasına doğru yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Kocaman denizde Kaba Korsan’la hazine aramaya çıkan Maviş, acaba hazineyi bulabilecek mi?
Maviş müthiş bir hayal kurar ve Kaba Korsan’ın gemisiyle Hazine Adası’na doğru yola çıkar. Karşılarına çıkan köpekbalığına rağmen adaya varırlar ve yerlilerle tanışırlar. Deniz Perisi’nin yardımıyla gerçek hazineyi keşfederler. Sizleri de macera dolu bu güzel oyuna bekliyoruz.

Yazan / Yöneten: A. Ercan Tulunay       Pedagojik Danışman: Müge Mor Hercihan        Reji Asistanı: Gamze Aşık        Asistanlar: Elif Aşık, Serap Koç Çiçek   Işık / Efekt: Emre Kahraman         Müzik: Baran Aytaç       Oynayanlar: Müge Mor Hercihan, Bora Çiçek, Akın Acar, Mısra Babaoğlu, Sinan Arda

Tarih: 22 Mart 2020 Pazar            Saat: 12.00             Yer: MSKM

Süre: Tek perde / 50 dk.             Yaş sınırı: 4+             Ücretsiz / 1 kitap, 1 bilet