ÇOCUK TİYATROSU

25.10.2020

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu

ÇİKOLATALAR ÜLKESİ

Ezgi her şeyi yapabilmek için annesine sürekli büyümek istediğini söylüyor ve annesinin tüm hatırlatmalarına rağmen onun sözünü hiç dinlemiyor. Bir gece uykuya daldıktan sonra rüyasında “Çikolata Ülkesi”ne doğru bir yolculuğa çıktığını görüyor. Bu ülke, mikroplar tarafından ele geçirilmiş ve kirletilmiş. Ülkenin iyi kalpli perisi Misella ve onun yakın arkadaşları Şekerlik ve Çikolat, ülkeyi mikroplardan temizlemek istiyorlar; fakat bunu başarabilmek için bir çocuğun yardımına ihtiyaçları oluyor. Ezgi ile karşılaşan Şekerlik ve Çikolat ondan yardım istiyor. Ezgi’yi ikna edince de mikroplarla mücadeleleri başlıyor. Bu müzikli çocuk oyununda sizler de Ezgi ile yola çıkmak istiyor musunuz?

Yazan / Yöneten: Muharrem Uğurlu

Müzik / Beste: Hande Şahin

Reji Asistanı: Damla Ezgi Beyaztaş

Teknik Ekip: Doğuş Aytok

Işık Tasarımı: Emre Kahraman

Koreograf: Bengü Ergün

Kostüm Uygulama: Seher Dinler

Afiş Tasarım: Perim Nak

Oynayanlar: Semih Öner, Beril Yarar, Melek Durdağ, Aleyna Horasanlı, Seher Dinler, Ömer Erkam Karakaya, Gizem Demirbozan

Youtube:25 Ekim 2020  Pazar- Saat 10:00

Not: Program yalnızca belirtilen günde yayınlanacak ve sonrasında yayından kaldırılacaktır.

Ataşehir Belediyesi’nin Ekim ayı programına burayı tıklayarak ulaşabilir, etkinlikleri aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS