ÇOCUK TİYATROSU

11.10.2020

KABA KORSAN VE HAZİNE ADASI

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu

Maviş’in hayal dünyasına doğru yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Kocaman denizde Kaba Korsan’la hazine aramaya çıkan Maviş, acaba hazineyi bulabiliyor mu? Maviş müthiş bir hayal kuruyor ve Kaba Korsan’ın gemisiyle Hazine Adası’na doğru yola çıkıyor. Karşılarına çıkan köpekbalığına rağmen adaya vardıklarında yerlilerle tanışıyorlar. Deniz Perisi’nin yardımıyla gerçek hazineyi keşfediyorlar. Sizleri macera dolu bu güzel oyuna bekliyoruz.

Yazan / Yöneten: A. Ercan Tulunay

Pedagojik Danışman: Müge Mor Hercihan

Reji Asistanı: Gamze Aşık

Asistanlar: Elif Aşık, Serap Koç Çiçek

Işık / Efekt: Emre Kahraman

Müzik: Baran Aytaç

Oynayanlar: Müge Mor Hercihan, Bora Çiçek, Akın Acar, Mısra Babaoğlu, Sinan Arda

Youtube: 11 Ekim 2020 Pazar - Saat: 10:00

Not: Program yalnızca belirtilen günde yayınlanacak ve sonrasında yayından kaldırılacaktır.

Ataşehir Belediyesi’nin Ekim ayı programına burayı tıklayarak ulaşabilir, etkinlikleri aşağıdaki hesaplardan takip edebilirsiniz.

Youtube: www.youtube.com/atasehirbld ve www.youtube.com/atasehirkultur

Facebook: www.facebook.com/atasehirbld ve www.facebook.com/AtasehirdeKulturSanat

Instagram: atasehirbld ve atasehir_ks

Twitter: @atasehirbld ve @atasehir_KS