ÇOCUĞUNUZ TEKNOLOJİ BAĞIMLISI OLMASIN!

17.11.2021

Teknoloji insan hayatına sayısız fayda getirirken, bunun yanında kişilerin teknolojiyi ölçüsüz - sınırsız şekilde kullanmaları ve teknoloji üzerindeki kontrollerini kaybetmeleri durumunda da ciddi zararlar verebiliyor. Yapılan araştırmalar özellikle çocukların internette fazla zaman geçirmelerinden dolayı giderek yalnızlaştıklarını ve yüz yüze ilişki kurmakta güçlük yaşadıklarını ortaya koyuyor. Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi, çocuklarda teknoloji bağımlığına dikkat çekmek amacıyla “Teknoloji Bağımlığı” konulu bir seminer düzenleyecek.

17 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’de Zoom programı üzerinden gerçekleşecek seminerde; “teknoloji bağımlılığı nedir, teknoloji bağımlılığı türleri nelerdir, teknoloji bağımlılığı olan çocukların özellikleri nelerdir ve çocukları, teknoloji bağımlılığından kurtarabilmek için yapılması gerekenler” hakkında bilgiler aktarılacak.

Seminer Ataşehir Belediyesi’nde görevli Klinik Psikolog Zakir Caferoğlu tarafından verilecek.

Tüm anne ve babalar, seminerin yapılacağı tarihte aşağıda bulunan linke tıklayarak seminere online olarak katılabilirler.

Meeting ID: 861 2117 5904

Passcode: 260039