BU HAFTA SONU ATAŞEHİR’DE ÇOCUK OLMAK HARİKA

6.1.2017

>>> Önemli Uyarı: İstanbul ve Ataşehir genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle, 9-10 Ocak tarihlerindeki tüm etkinlik ve eğitimlerimize ara verilmiştir. <<<

Ataşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında 7 Ocak Cumartesi ve 8 Ocak Pazar günleri birbirinden güzel aktiviteler çocukları bekliyor!

Tiyatrolar ve oyun atölyelerinin detaylarını, neşeli ve eğlenceli bir hafta sonu için aşağıda bulabilirsiniz…

ÇOCUK TİYATROLARI:

“Ali, Veli, Maria” Mavi Kumpanya

7 Ocak Cumartesi – 12.30

Afrika’dan gelen siyahi bir çocuk olan Ali, annesi Londra’da yaşamakta olan Maria ve Türk çocuğu Veli, sabahın erken saatlerinde bir parkta tesadüfen tanışırlar. Maria önceleri iki çocuktan da hoşlanmaz. Zaman geçtikçe sürprizler ve kendi kültürlerine dair oyunlarla vakit geçirirler. Üç çocuğun neden o sabah, kapısı kapalı parkın önünde buluştukları ise oyun sonunda belli olur.

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi

“Süper Mario” Mavi Kumpanya

8 Ocak Pazar – 12.30

Mavi Kumpanya’dan Türkiye’de bir ilk! Sevilen karakter Süper Mario interaktif gösterisi ile sizlerle buluşuyor. Süper Mario’nun birbirinden heyecanlı maceralarının yer alacağı bu oyunu sakın kaçırmayın!

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi

“Küçük Pandalar” İstanbul Çocuk Sanat

8 Ocak Pazar – 12.30

Küçük pandaların, yaşadıkları köyü soymaya çalışan iki hırsıza karşı verdikleri mücadele komik bir dille anlatılıyor. Oyunda arkadaşlığın ve paylaşmanın önemi vurgulanıyor.

Yer: Novada AVM Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu

DÜŞTEPE OYUN MÜZESİ’NDE ATÖLYELER

Kaşif Müze Oyunu

7 Ocak Cumartesi (1. temsil: 14.00 – 2. temsil: 15.00)

1. temsil: 20  - 2. temsil: 20 - toplam: 40 katılımcı

Yaş aralığı: 7-12 - Süre: 40 dk.

Çocuklar çok mu çok eğlenecekler! Bu eğlenceli masa üstü oyununda, çocuklar seçecekleri kartlardaki çizgi film karakterlerini gruplar halinde müzede ararken aynı zamanda takım olmayı, iletişim kurmayı ve araştırmayı öğrenecekler.

Bez Bebek Atölyesi

8 Ocak Pazar (1. temsil: 13.00 – 2. temsil: 14.00)

1. temsil: 20  - 2. temsil: 20 - toplam: 40 katılımcı

Yaş aralığı: 5-12 - Süre: 40 dk.

Çocuklar hayal güçleri kullanarak kendi bez bebeklerini tasarlayacaklar.

Not: Çocuk tiyatro etkinliklerinde ücret tarifesi uygulanmaktadır.

Önemli Uyarı: Biletler, her etkinliğin 3 gün öncesinde Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM) Gişe’den 10.00 - 20.00 saatleri arasında temin edilebilmektedir.

Çocuk tiyatroları için 1 TL ücret alınıyor. Diğer etkinlikler ise ücretsiz olarak devam ediyor.

*Bilet teminiyle ilgili detaylı bilgi için; MSKM Gişe – 0216 570 5000 (2202),Novada AVM - Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Gişe - 0216 570 50 00 (1916), Düştepe Oyun Müzesi - 0216 688 13 23