ATAŞEHİR’DE TÜRKÜ GECELERİ

31.1.2017

Özcan Türe

7 Şubat Salı – Saat: 20.30

Türk Halk Müziği sanatçısı Özcan Türe sevilen türküleri ve zengin repertuvarıyla “Ataşehir’de Türkü Geceleri” programlarının ilkini gerçekleştiriyor. 2005 yılında “Sürgün Sevdam” ile müzikseverlerin huzuruna çıkan Türe, daha sonra 2008 yılında “Derde Bakın”, 2012’de “Kül Eyledin” ve 2016 yılında çıkardığı “Sevdakar” albümü ile ses getirdi. Sanatçı uzun yıllardır yurtiçi ve yurtdışında konserler veriyor.

Bedri Ayseli

16 Şubat Perşembe – Saat: 20.30

Türk Halk Müziği’nin değerli sanatçısı Bedri Ayseli, Ataşehirli müzikseverlerle buluşuyor. Müzik kariyeri süresince Nida Tüfekçi, Tuncer İnan ve Yücel Paşmakçı gibi ustalarla çalışan ve onların ışığında ustalaşan Ayseli bu zamana kadar; 17 adet 45’lik plak, 4 adet long play (uzunçalar) ve 8 adet kaset çalışması gerçekleştirdi.

Burhan Topal

21 Şubat Salı – Saat: 20.30

Burhan Topal “Ataşehir’de Türkü Geceleri”ne konuk oluyor. 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkarmış olduğu “Ağrı Dağı” albümüyle adından söz ettiren Topal, 2007 yılında Kral TV’nin “Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı” ödülünü kazandı. Topal, 2011 yılında “Yar Aşka Ağız Çekilir Mi?” ve “Oğul” eserleriyle bir kez daha müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Yavuz Değirmenci

27 Şubat Pazartesi – Saat: 20.30

Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçılarından Yavuz Değirmenci zengin türkü repertuvarı ile Ataşehirlilerle buluşuyor. Devlet Sanatçısı ünvanı da bulunan Değirmenci, ABD başta olmak üzere ülkemizi birçok organizasyonda temsil etti ve çok sayıda ödülün de sahibi oldu. Bu keyifli türkü gecesini sakın kaçırmayın!