ATAŞEHİR’DE SPORLA İÇ İÇE 19 MAYIS COŞKUSU!

16.5.2024

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda Ataşehir’de birbirinden özel etkinliklerle ve coşkuyla kutlanacak.

Gençlik Bayramı’nın heyecanını yaşatmak amacıyla Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programı çerçevesinde; basketbol, voleybol, futbol ve tenis yarışmaları ile zumba etkinliği yapılacak.

Ataşehirli gençler, Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek etkinliklerdeki eğlence dolu yarışmalara katılarak günün anlamını hep birlikte doyasıya yaşayacaklar.

Gençlik ve Spor Bayramı programına tüm Ataşehirlileri davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 105 yıl önce Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli günü gelin hep beraber kutlayalım. İlk olarak, resmi tören kutlamasını yapacağımız Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’na, sonrasında Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’na, ardından da gurur ve sevinçle bayramımızı birbirinden değerli sanatçılarımızla kutlayacağımız Atapark’a 7’de 70’e tüm Ataşehirli komşularımızı bekliyorum” dedi.

Tarih: 19 Mayıs Pazar

Yer: Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı