ATAŞEHİR BELEDİYESİ TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ’NE KATILACAK

30.9.2021

Ataşehir Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından İstanbul’da düzenlenecek CHP’li Belediyeler “Tarımsal Kalkınma Zirvesi”ne katılacak.

30 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan ve CHP’li Belediyelerin buluşacağı “Tarımsal Kalkınma Zirvesi”nde Ataşehir Belediyesi de, “Sosyal Belediyecilik” konusunda verdiği hizmetleri anlatacak.

3 gün sürecek Tarımsal Kalkınma Zirvesiyle, tarıma dayalı, kırsal, üretici odaklı çalışmalar ile sosyal belediyecilik alanındaki kent yoksulluğunu gidermeye odaklı sosyal yardımlar, sosyal hizmet çalışmaları ile belediyelerin proje paylaşımı alanında dayanışmalarının artırılması amaçlanıyor.

Zirveye katılım sağlayan belediyeler; özgün projelerinin, dayanışma içinde bulundukları üretici kooperatif ve birliklere özgün ürünlerinin tanıtımını yapacak. Ayrıca zirvede belediyeler; sosyal yardım, gıda, vb. sosyal projeleri aktarma ve geleceğe dönük tarımsal üretime destek sağlayacakları projelerini de paylaşma imkânına sahip olacak.

Ataşehir Belediyesi de sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği projeleri ile Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılım sağlayacak.

Tarih:

30 EYLÜL  PERŞEMBE