ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DANSA DAVET

26.4.2019

Ataşehir Belediyesi, Yeditepe Üniversitesi ve Watergarden işbirliğiyle hazırlanan etkinlikte, 5 ülkeden gelen dans topluluklarıyla Ataşehir’de Dünya Dans Günü kutlanacak.

26 Nisan Cuma günü saat 19.00’da başlayacak etkinlik Watergarden'da gerçekleşecek.

Dünya Dans Günü etkinliğine; Bulgaristan’dan Folk Dance Group “Trakiiska Mladost”, Bosna Hersek’ten “Ensemble Tenelija”, Kosova Cumhuriyeti’nden AKV “Lidhja E Prizrenit”, Hindistan’dan Rhythms International Folk Art Club  “Rifac India” ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü Halk Bilim Topluluğu misafir olacak.

“Dans Etmek Devrimdir” sloganıyla hazırlanan etkinliğine Türkiye’den de Yeditepe Üniversitesi Folklor Kulübü Halk Dansları Toplulukları ve Ataşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu katılacak.

Tarih: 26 Nisan 2018/ Cuma

Yer: Watergarden