ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

G Ü N D E M :

TEKLİFLER :

RAPORLAR :

1- Belediyemiz ile Kardeş Belediye olan Malatya İli Arapgir Belediyesine Konkasör Tesisi yapılması için ihtiyaç duyulan 1 (bir) adet 36’lık Kilit Taş Makinası alımı işine ilişkin Hukuk Komisyonunun 07.10.2022 tarihli ve 52 sayılı raporu.

2- Fenerbahçe Üniversitesi ile Başkanlık Makamı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 07.10.2022 tarihli ve 53 sayılı raporu.

3- Belediyemize ait İştiraklerimizden ATAPER’in faaliyetlerini İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütmesi, diğer İştirakimiz olan ATABEL’in faaliyetlerini de Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde yürütmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 07.10.2022 tarihli ve 54 sayılı raporu.

4- Ataşehir Belediyesi Kent Parkı Düzenlenmesi ve İşletilmesi İşine ait Sulh Protokolünün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 07.10.2022 tarihli ve 55 sayılı raporu.