ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

G Ü N D E M :

TEKLİFLER :

RAPORLAR :

1- Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahallesi Islah İmar – Revizyon İmar Planında H: Serbest Yapılaşma Koşuluna ait Uygulama İmar Planı Değişikliğine  ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 04.11.2020 tarihli ve 24 sayılı raporu.

2- Ataşehir Belediye Başkanlığı ile Sancaktepe Belediye Başkanlığı arasında Sulh ve Ödeme  Protokolü imzalanması için (Mutabakat Alacağı) Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04.11.2020 tarihli ve 56 sayılı raporu.

3- Memur Toplu İş Sözleşmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04.11.2020 tarihli ve 57 sayılı raporu.