ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

G Ü N D E M :

TEKLİFLER :

RAPORLAR :

1- Ataşehir Belediye Başkanlığı ile Modernist Turizm Kongre Org. ve Dış Tic. Ltd. Şti. ve İstanbul Hayvan Hastanesi arasında İşbirliği ve Bağış Protokolü imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonunun 04/03/2020 tarihli ve 21/02 sayılı ortak raporu.

2- Türkiye Aile Sağlığı ve Planlama Vakfı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonu ile Kadın ve Sosyal Yardımlaşma Komisyonunun 04/03/2020 tarihli ve 22/04 sayılı ortak raporu.

3- Ataşehir İlçesi Fetih Mahallesi Kayısı Sokak No: 2 adresinde bulunan Belediyemiz hüküm ve tasarrufundaki taşınmazın “PTT Tahsilat Gişesi” olarak tahsisine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/03/2020 tarihli ve 23 sayılı raporu.

4- Ataşehir Belediye Başkanlığı ile Yeditepe Üniversitesi arasında İşbirliği Protokolü imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/03/2020 tarihli ve 24 sayılı raporu.

5- Ataşehir Belediye Başkanlığı ile Yeditepe Üniversitesi arasında Sektörel İşbirliği çalışmalarının yapılabilmesi ve Protokol imzalanması için Belediye Başkanının yetkilendirilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/03/2020 tarihli ve 25 sayılı raporu.

6- Ataşehir Belediyesi şirketlerine (ATABEL – ATAPER) yönetim kurulları ile şirket müdürlerinin atanması ve azil işlemlerinin yapılabilmesi için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ’nin yetkilendirilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 04/03/2020 tarihli ve 26 sayılı raporu.