ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 17:00

BİRLEŞİMİ  :1’İNCİ

Battal İLGEZDİ

G Ü N D E M                             :

TEKLİFLER                             :

1. Türkiye Aile Sağlığı ve Planlama Vakfı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün 18/02/2020 tarihli ve E.2020-170 sayılı teklifi.
  2. Ataşehir İlçesi Fetih Mahallesi Kayısı Sokak No: 2 adresinde bulunan Belediyemiz hüküm ve tasarrufundaki taşınmazın “PTT Tahsilat Gişesi” olarak tahsisine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 19/02/2020 tarihli ve E.2020-915 sayılı teklifi.
  3. Ataşehir Belediye Başkanlığı ile Yeditepe Üniversitesi arasında İşbirliği Protokolü imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün 27/02/2020 tarihli ve E.2020-91 sayılı teklifi.

RAPORLAR                                 :

______

EK GÜNDEM________________  _:

1. Ataşehir Belediye Başkanlığı ile Yeditepe Üniversitesi arasında Sektörel İşbirliği çalışmalarının yapılabilmesi ve Protokol imzalanması için Belediye Başkanının yetkilendirilmesine ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 27/02/2020 tarihli ve E.2020-374 sayılı teklifi.
  2. Ataşehir Belediyesi şirketlerine (ATABEL – ATAPER) yönetim kurulları ile şirket müdürlerinin atanması ve azil işlemlerinin yapılabilmesi için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ’nin yetkilendirilmesine ilişkin İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün 02/03/2020 tarihli ve E.2020-495 sayılı teklifi.
  3. Ataşehir Belediye Başkanlığı ile Modernist Turizm Kongre Org. ve Dış Tic. Ltd. Şti. ve İstanbul Hayvan Hastanesi arasında İşbirliği ve Bağış Protokolü imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Veteriner İşleri Müdürlüğünün 02/03/2020 tarihli ve E.2020-116 sayılı teklifi.