ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

28.2.2019

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisinin 04 Mart 2019 ile 08 Mart 2019 tarihleri arasında saat 17:00’da 5 günlük süre ile Belediye Meclis Toplantısı yapılacaktır.

Bu Toplantının ilk birleşimi 04 Mart 2019 Pazartesi günü saat 17:00’da Ataşehir Belediye Başkanlığı Küçükbakkalköy Mah. Şehit Şakir Elkovan Cad. No:20 Kat:3 Ataşehir/İSTANBUL (Novada İş Merkezi) adresinde Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır.

İlan olunur.

İlhami YILMAZ