ATAŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI'NDAN

G Ü N D E M :

TEKLİFLER :

RAPORLAR :

2020 Mali Yılı Ücret Tarifelerine ilişkin Tarife Komisyonunun 06/11/2019 tarihli ve 05 sayılı raporu.

Ödenek aktarmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonunun 06/11/2019 tarihli ve 15 sayılı raporu.

İstanbul Gedik Üniversitesi ile Ataşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılacak iş ve işlemlerle ilgili protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonu ile Kadın ve Sosyal Yardımlaşma Komisyonunun 06/11/2019 tarihli ve 51/03 sayılı ortak raporu.

Anadolu  Yakası  Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası ile Belediyemiz arasında yapılacak olan Barbaros Mahallesi Mor Amber Sokaktaki boş alana kapalı pazar yerinin yapımı ve işletimi için protokol yapmak  üzere Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin Hukuk Komisyonunun 06/11/2019 tarihli ve 52 sayılı raporu.

İlçemiz sınırlarındaki bazı parkların isimlendirilmesine ve Örnek Mahallesinde bulunan Örnek Gençlik ve Spor Kulübü Tesislerine “Örnek Gençlik ve Spor Kulübü Hasan Öztürk Tesisleri” isminin verilmesine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 06/11/2019 tarihli ve 55 sayılı raporu.