ADRES

-ücretsiz-

Yaş sınırı: 12+

Süre: 80 Dk

İnsanlığın on binlerce yıllık bilgi hazinesi, yok olan dillerle birlikte kayboluyor. Gezegenimizin doğasının korunması, Türkiye’de ve tüm dünyada, dilleriyle birlikte kültürel çeşitliliğin sürmesine bağlı... Türkiye’de kaybolma tehlikesi ile karşı karşıya olan, ana dillerini kaybetmeye yüz tutmuş Süryaniler, Gagavuzlar, Lazlar, Çerkezler, Zazalar, Batı Ermenileri, Yahudiler (Ladino), Rumlar, Romanlar ve yaşayan 12 etnik grup kendi dillerine yabancılaşıyor. Bir dilin yok olmasıyla bir kültürün ve bir hayatın da yok olduğu unutulmamalı. Bir dil yok olduğunda, onunla birlikte bilgi dağarcığı da yok oluyor. Yönetmen Erdoğan Kar’ın 2017 yapımı “Kaybolan Diller, Unutulan Sesler” belgeselinin çekimleri Türkiye’nin tüm bölgelerinde gerçekleştirildi.

Anneler Bu Seminer Sizin İçin | Ataşehir Belediyesi

ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON

E-POSTA

KEP

ANNELER BU SEMİNER SİZİN İÇİN

26.4.2018

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Hero Baby Markası birlikte “Bebek ve Çocuklarda Tamamlayıcı Beslenme” konulu bir seminer düzenliyor.

26 Nisan Perşembe günü 13.00 - 15.00 saatleri arasında Kayışdağı Lions Ataevi’nde yapılacak seminere, hamile ya da küçük çocuğu olan ebeveynler katılabilir.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Murat Palabıyık tarafından verilecek seminerde, 0-3 yaş bebek beslenmesi ve ek gıdaya geçiş konuları anlatılacak.

Katılımın ücretsiz olduğu seminerde, Annelere Hero Baby’nın ek gıda paketi hediye edilecek.

Detaylı bilgi almak isteyenler Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Lions Ataevi’ne başvurabilir.

Tarih: 26 Nisan 2018 Perşembe

Saat: 13.00