AKIL – ZEKÂ OYUNLARI VE ASTRONOMİ ATÖLYELERİ

6.2.2023

Ataşehir Belediyesi, çocukların gelişimlerine katkı vermek adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamında, Ataşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’nde, “Astronomi ve Akıl - Zekâ Oyunları” Atölyeleri düzenlenecek. Atölyelere başvurular, 6 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

Astronomi Atölyesi’nde çocuklar, uzayı, yıldızları, gezeni ve güneş sistemini tanımaya ve anlamaya çalışarak tasarımlar yapacaklar. Akıl – Zekâ Oyunları Atölyesi’nde ise; her yaşa hitap edebilen oyun ve görsel düşünme üzerine etkinlikler gerçekleştirilecek.

Ataşehir’de ikamet eden 6 - 12 yaş arasındaki çocukların katılacağı atölye programlarına kayıtlar online olarak yapılacak. Online atölye kayıtlarınızı  bu link üzerinden yapabilirsiniz.

Önemli Not:

*Derslere kayıt olmak isteyenlerin, öncelikle üyelik başvurusu yapması gerekiyor. Üyelik başvuruları yalnızca mesai saatleri içerisinde onaylanıyor. Başvurular ise 08.30 – 17.00 saatleri arasında yapılabilir.

*Kontenjanın sınırlı olduğu programa katılmak için, Ataşehir sınırları içerisinde ikamet etmek gerekiyor.

Kayıt Tarihi: 6 Şubat Pazartesi

Atölye Yeri: Ataşehir Monheim Tasarım Okulu (Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi)

Bilgi için Telefon:  0216 577 10 51 / 0216 574 41 95